Blog

TRENDFORMÁLÁS ÉS KERESKEDELEM A HAZAI LAKBERENDEZÉSI PIACON

2022.12.12 08:50

LAMINÁLT PADLÓ

A rétegelési eljárással készülő laminált padlónak a felépítése több, mint 90%-ban fa. Tetején egy műgyanta felület található, melyet a dekor réteg (általában fa mintázattal), illetve hordozóanyag (MDF, HDF) és hátlap követ (HPL, CPL). Vastagsága 6-12 mm között van, éppen ezért padlófűtés esetén is kiválóan alkalmazható. Meleg és elegáns otthont alakíthatunk ki, mivel a dekor rétegek mind színben, mind pedig mintázatban igen változatosak.

Kisebb mértékben reagálnak a környezeti hatásokra, mint az élő fa. A színük és mintázatuk valósághű ugyan, de "mesterségesen" előállított és gyárilag ellenőrzött, jelentős árnyalati eltérésektől mentes.

Laminált padló - Miért Kaindl?

Hazánkban elérhető egyik legnagyobb választékkal rendelkező laminált padló márka a Kaindl, mely szinte minden igényt kielégít. 

A vállalat nagy hangsúlyt fektet a laminált padlók gyártásának természetbarát megoldásaira, és padlói is tükrözik a természetben előforduló sokszínűséget.

Választékában a leg különfélébb laminált padlókkal találkozhatunk, a rusztikustól a letisztultig, a 8mm vastagságtól 12mm vastagságig, illetve a vízálló laminált padlók különböző típusai is megtalálhatók palettáján.

Kaindl Padlók - ITT

Kollekcióik strukturált és síma felületű padlókat is tartalmaznak, melyeket az ArcadeHome is forgalmaz.

2022.10.28 09:21
Máziné Ramóna

Laminált padló előnyei - hátrányai

Laminált padlóval meleg és elegáns otthont alakíthatunk ki, mivel a dekor rétegek mind színben, mind pedig mintázatban igen változatosak. Kisebb mértékben reagálnak a környezeti hatásokra, mint az élő fa. A színük és mintázatuk valósághű ugyan, de "mesterségesen" előállított és gyárilag ellenőrzött, jelentős árnyalati eltérésektől mentes. A felületük rendkívül ellenálló. Az Arcade Home a legtöbb gyártó termékét forgalmazza, érdemes a kínálatot minden szempontból megfigyelni választáskor.

Padló és fal felújítás bontás nélkül

Fürdőszoba-felújítás bontás nélkül

A felújítási munkálatok legkellemetlenebb része a bontás. A régi csempe, járólap eltávolítása óriási porral, kosszal és zajjal jár, ráadásul a törmelék elszállításáról is gondoskodni kell. Mutatjuk a megoldást!

2022.10.10 13:32

A melegburkolatok fajtái - segédlet a Padlóhoz

Építkezés vagy felújítás során sokan döntenek a melegburkolatok mellett, otthonos hangulatuk, magas komfortfokozatuk miatt. A hatalmas választékban segít eligazodni összeállításunk a padló típusok között.

2022.01.11 10:27

Fürdőszoba tervezés

A fürdőszoba tervezése mindig izgalmas.

Fürdőszoba felújításEz az arányában kis helyiség mennyi fejtörést tud okozni! Az, viszont kedvező jelenség, hogy a fürdőszoba tervezésekor jobban beindul a kreativitásunk, merészebbek az igényeink az egyedi megoldásokra. Tervezhetünk az új innovatív anyagokkal, és viszonylag olcsón modern fürdőszobát varázsolhatunk otthonunkba. A tervezésben nagy segítségünkre lehet egy, a fürdőszoba tervezésben jártas szakember.

Csempésszen természetes fényt otthonába!

Újítsd fel a fürdőszobát 50 ezer forintból!
Teljesen másképp fog kinézni
Nem kell azonnal csempecserén gondolkodni, mutatjuk, hogy újítható fel a fürdőszoba olcsón.
furdoszoba

Maradék parketta felhasználása, avagy - Hogyan újítsd fel az otthonod 100 000 Ft-ból!

 

vatera.hu