Hírek

2022.01.12 9:43

Fizessen BTC, ETH vagy LTC pénznemben! -Mert nyitottak vagyunk az innovációkra!

2021.09.11 10:39

Válogasson raktárkészlet én lévő termékeinkből !
Gyors és olcsó megoldások!

2020.12.01

Amennyiben nem áll jelenleg rendelkezésére a felújításhoz szükséges keretösszeg, vagy csak nem szeretné kimeríteni a családi kasszát, vegye igénybe áruhitel szolgáltatásunkat.

Cserélje le nyílászáróit, padlóburkolatát néhány egyszerű lépésben :

 • Vegye magához iratait és az előző havi bankszámla kivonatát*
 • Fáradjon be üzletünkbe és kollégáink segítségével válassza ki az otthonához illő termékeket
 • A pénztárnál munkatársaink akár 30 perc** alatt lebonyolítják a hitelbírálatot
 • Otthona kényelmében várja a kiszállítót, vagy a beszerelő csapatunkat

* esetenként munkáltatói igazolásra is szükség lehet

**A hitelbírálati követelmények betartása érdekében bizonyos esetekben ettől eltérhet.  

Áruhitel tájékoztató :

Miért érdemes igénybe vennie az Áruhitelt?

 • legyen szó tévéről, számítógépről, hűtőről, kanapéról, pozitív hitelbírálat esetén a kiválasztott árut azonnal hazaviheti, ezt követően kell törlesztenie az előre meghatározott havi törlesztőrészletekkel. Az áruhitel forint alapú, fix kamatozású hitel, így a törlesztőrészlete garantáltan nem változik a futamidő alatt.
 • igénylését 30 percen belül elbíráljuk1
 • rugalmas futamidőt ajánlunk, mely 10-48 hónapig terjedhet
 • a hitel összege minimum 39 900 forint maximum 500 000 forint
 • Minden esetben kezes és adóstárs nélkül vehető igénybe
 • az igénylés jóváhagyását követően Ön AZONNAL HAZAVIHETI a kiválasztott ÁRUT
 • széles körben felhasználható

Vásárlás és hitelügyintézés menete


Melyek az Áruhitel igénylés általános feltételei?

 • bejelentett állandó magyarországi lakcím
 • legalább 18 éves életkor
 • ha Ön alkalmazott: minimum 3 hónapos folyamatos munkaviszony úgy, hogy az esetlegesen előírt próbaidő már letelt a jelenlegi munkahelyen, mely legalább 12 hónapja működik
 • ha Ön vállalkozó: minimum 12 hónap folyamatos magyarországi tevékenységének igazolása, azonos iparágon belül
 • saját névre vagy címre szóló vezetékes telefonos, előfizetéses-, céges-, flottás-, akár szóbeli szerződéssel kötött feltöltő-kártyás mobiltelefonos elérhetőség
 • Külföldi munkaviszony esetén havi nettó 600 euró összegű rendszeres jövedelem
 • minimum 30 000 forint havi nettó rendszeres jövedelem, mely után az előírt közterhek megfizetésre kerültek.
 • Ön ne szerepeljen a negatív - azaz a rosszul fizető adósokra vonatkozó - KHR listán, illetve a Banknál meglévő hitelein ne legyen fizetési elmaradás

1A hitelbírálati követelmények betartása érdekében bizonyos esetekben ettől eltérhet.


Other könnyített kölcsön 36-48

Az Other könnyített kölcsön 36-48 áruhitel konstrukció esetén a hitelösszeg 69 900 Ft és 2 000 000 Ft közötti, a futamidő 36-48 hónap, , a kamat 5,30%, éves kezelési díj nincs. A THM maximum 5,75% 500 000 Ft hitelösszegnél 48 hónapra, a hitel teljes díja: 55 971 Ft.
A Szerződések esetében a kamatozás típusa: rögzített, a Szerződés teljes futamidejére (fix kamatozás). A Bank nem jogosult az ügyleti kamatot egyoldalúan módosítani. Az önerő a vételár függvényében: 500.000 Ft-ig min 0% (OKKB36), 500.001 Ft-tól 2.000.000 Ft-ig min 20% (OKKBS36).
A hitelbírálat jogát a Budapest Bank Zrt. minden esetben fenntartja és a hiteligénylés bírálatakor önerőt kérhet be. Ez a hirdetés nem minősül a Ptk. 6:64.§-a szerinti ajánlattételnek. A részletes feltételekről, költségekről és a pontos THM-ről érdeklődjön a helyszínen, vagy a Budapest TeleBank vonal 1440-es telefonszámán! A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat.

Reprezentatív példa:

 • Hitelösszeg: 500 000 Ft
 • Önerő: 0 Ft
 • Éves kamat: 5,304%
 • Éves kezelési díj: 0,0%
 • Futamidő: 48 hó
 • Havi törlesztőrészlet: 11 583 Ft
 • THM: 5,75%
 • Hitel teljes díja: 55 971 Ft
 • Fogyasztó által fizetendő teljes összege: 555 971 Ft
 • A kamatozás típusa: rögzített, a Szerződés teljes futamidejére (fix kamatozás). A Bank nem jogosult az ügyleti kamatot egyoldalúan módosítani.

Other könnyített kölcsön 10-24

Az Other könnyített kölcsön 10-24 áruhitel konstrukció esetén a hitelösszeg 24 900 és 2 000 000 Ft közötti, a futamidő 10-24 hónap, a kamat 5,30%, éves kezelési díj nincs. A THM maximum 5,75% 500 000 Ft hitelösszegnél 24 hónapra, a hitel teljes díja 28 070 Ft.
A Szerződések esetében a kamatozás típusa: rögzített, a Szerződés teljes futamidejére (fix kamatozás). A Bank nem jogosult az ügyleti kamatot egyoldalúan módosítani. Az önerő a vételár függvényében: 500.000 Ft-ig min 0% (OKKB10), 500.001 Ft-tól 2.000.000 Ft-ig min 20% (OKKBS10).
A hitelbírálat jogát a Budapest Bank Zrt. minden esetben fenntartja és a hiteligénylés bírálatakor önerőt kérhet be. Ez a hirdetés nem minősül a Ptk. 6:64.§-a szerinti ajánlattételnek. A részletes feltételekről, költségekről és a pontos THM-ről érdeklődjön a helyszínen, vagy a Budapest TeleBank vonal 1440-es telefonszámán! A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat.

Reprezentatív példa:

 • Hitelösszeg: 500 000 Ft
 • Önerő: 0 Ft
 • Éves kamat: 5,30%
 • Éves kezelési díj: 0,0%
 • Futamidő: 24 hó
 • Havi törlesztőrészlet: 22 003 Ft
 • THM: 5,75%
 • Hitel teljes díja: 28 070 Ft
 • Fogyasztó által fizetendő teljes összege: 528 070 Ft
 • A kamatozás típusa: rögzített, a Szerződés teljes futamidejére (fix kamatozás). A Bank nem jogosult az ügyleti kamatot egyoldalúan módosítani.

 

TOP termékek

Szavazás

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Fogyasztó Barát

Gyakran Ismételt kérdések

Gyakran Ismételt Kérdések

Ha nem találja meg a választ kérdésére, írjon nekünk az info@arcadehome.hu címre!

Az email-ba kérjük írja meg hogy hozzájárul-e kérdése nyilvános megválaszolásához adatai nélkül.

Beépítés. „Meg tudom én magam oldani, nem űrhajó ez!” Egyetértetek?

Nem. Az ajtó műszaki szerkezet, még ha nem is olyan összetett, mint egy űrhajó. A helyes beépítés nagyban befolyásolja az ajtó későbbi viselkedését, a garanciát, a minőség megtartását.

Természetesen érthető, hogy gyakran bosszantó olyan dologra pénzt áldozni, ami egy szakembernek „pikk-pakk” megy. De hát ő ezért szakember. Önök másban jók, a beépítők ebben, ez a szakmájuk.


Van-e magyar szabvány, magyar méretrend? Ha igen, mit jelent?

Magyar szabvány gyakorlatilag már nincs, de a korábbi rendszer olyan mélyen ívódott be a köztudatba, hogy ma is követhető rendszerről van szó. Ez a rendszer az 1950-es években jött létre, és beltéri ajtóknál a 65,75,90 és 100 cm szélességi, míg magasságot tekintve a 210 cm falnyílás méretet tartalmazta, tartalmazza. Lényeges, hogy ebben a rendszerben mindenkor a falnyílás méret a mérvadó.


Jobbos vagy balos?

A nyitásirány meghatározásánál álljon szembe az ablakkal/ajtóval (szembe=>láthatóak a pántok/zsanérok).

Amelyik oldalon LÁTJA a pántokat/zsanérokat az lesz a nyitásirány. 

Pl.: A bejárati ajtó Önnel szemben és jobb oldalon LÁTJA a pántokat/zsanérokat, tehát az ajtó jobbos.

-Váltószárnyas / középfelnyíló ablaknál a jobbos/balos a fő szárny (amely önállóan is nyitható) helyét jelzi.


Idővel állítanom kell az ajtókon? Igényel karbantartást?

Állítás jellemzően nem szükséges, de számolnunk kell olyan behatásokkal, mint pl. kisgyerek a kilincsbe kapaszkodva, hintának használja az ajtót. Tudjuk, ez szélsőséges példa, de előfordul!  Másik eset, hogy a beltéri ajtóknál alkalmazott rugalmas (EPDM) tömítés a használat során tömörödik, éls az ajtó kissé kotyogós lesz. Mindkét esetben a pántok szerelőfuraton keresztül történő állításával, imbuszkulcs segítségével, végezhető el az után állítás, de ez jellemzően évek múlva lehet aktuális. A karbantartás más tekintetben a tömítés enyhén szilikonolajos ronggyal való áttörlésével és a zárszerkezet grafitos kenésével történhet. A felületek semleges, nem koptató hatású tisztítóanyag alkalmazásával, nyirkos ronggyal végezhető.


Milyen tokot válasszak a beltéri ajtóhoz?

A beltéri ajtóink alapvetően kétféle toktípussal vásárolhatóak, ezek az "átfogó tok" és a "blokktok, vagy gerébtok".

Az átfogó tok a falnyílásba egy oldalról behelyezve kerül beépítésre és a fal másik oldalán a tokborítás kerül felhelyezésre. Így a festés elkészülte után utólag beépíthető az ajtó, vagy különösebb rombolás nélkül cserélhető a régi ajtó. Ezt a toktípus 8-65 cm vastag falra lehet alkalmazni.

Ennél vékonyabb falakra a blokktok alkalmazását javasoljuk, mely 6-12 cm méretben érhető el.

Blokktoknál mindenképpen szükséges a beépítést követően a falfelületek visszajavítása/készre festése.


Mit jelent a névleges méret?

Az ablakok és ajtók mérete eltér a nyílás méretétől.

Ez azért fontos mert szükséges a nyílászáró (ablakok, ajtók) beépítéséhez egy ún. beépítési hézag, mely mind a nyílás lehetséges egyenetlensége miatt, mind pedig a szigetelőhab (PUR) betöltése miatt szükséges. 

A névleges méret minden esetben a javasolt nyílás méretét határozza meg, de a tényleges gyártási méret ennél általában 2cm-el kisebb.


Régi dupla ablakom van, szeretnék új műanyagot, hogyan mérjek?

Az ilyen típusú ablakok a kapcsolt-gerébtokos ablakok. Előszeretettel használják a '70 évek óta, még manapság is nagy népszerűségnek örvend a műemlékvédelmi épületek terén. Sajnos mivel ezek régi építésű ingatlanok elemei, így rendszerint nem lehet tudni "mit találunk alatta". Gyakori eset hogy felette nincs áthidaló, a bontáskor az ott lévő téglák egyszerűen kiesnek.

Mindenképp érdemes ezek felmérésével  szakemberhez fordulni. 

Amennyiben mindenképpen magunknak szeretnénk, úgy fontos hogy azt a falsíkot mérjük ahová az új ablakot szeretnénk mert a külső és belső méret lényegesen eltérhet. Mérjük meg a látható nyílásméretet, javasoltan ez a gyártási méret mert a gerébtok kivételével felszabadul a beépítési hézag.

Hőszigetelés szempontból javasolt a külső falsík ( újépítésű házaknál egyre gyakoribb a konzolos falsíkon kívüli megoldás), de mindenképpen készüljünk kőműves munkára is!


Miért Ceramin?

Biztosan Te is olvastál már a Classen egyik innovatív termékcsaládjáról, a CERAMIN burkolatokról. Ha esetlég mégsem, most mindenképpen megéri körbenézned nálunk, hiszen a nyári hónapokban frissítően jó áron juthatsz hozzá a
burkolatokhoz, melyek természetes, szennyeződésmentes ásványokból álló, teljes mértékben PVC mentes környezetbarát, ökológiai termékek. Egyenesen a Hubert Parkettától, akik Classen padlók terén az egyik piacvezető nagykereskedés hazánkban. Szoros együtműködésünknek köszönhetően azonnali tájékoztatást tudunk nyújtani az innovatív termékekről vásárlóinknak, ilyen termékünk a Ceramin mely innovatív és környezetbarát!

Nem csak környezetbarát, hanem időtálló is, hiszen a többrétegű Sealtec védőréteg:

 • extrém erős és strapabíró 12 év garanciával
 • könnyű tisztítani, de nem jár törmelékkel a lerakása
 • UV álló

 

 

A Classen vízálló laminált padló lerakható bármely helyiségbe, akár fürdőszobába vagy konyhába is.

 

Tulajdonságok a teljesség igénye nélkül:

 • PVC mentes
 • újrahasznosítható
 • környezetbarát
 • Sealtech felület
 • CERAMIN anyag
 • vízálló
 • könnyű tisztíthatóság
 • halk lépéshang
 • meleg érzet
 • UV fény ellenálló
 • 12 év gyártói garancia
 • strukturált felület
 • akár 4 mm vastagság
 • 4 oldalt fózolt
 • akár fapadló vagy járólap forma
 • magas terhelhetőség

Mi akülönbség a Vinyl és a Ceramin között?

Teljesen új innovatív anyaghasználat a gyártási eljárás során

 • PVC mentes
 • újrahasznosítható
 • környezetbarát

Extrém terhelhetősége miatt szinte bárhol hasznélható, és ár/érték arányban is érdemes megnézni a két terméket.

Elég csak megnéznünk az anyagvastagságot és a kopásállóságot, mindkét esetben az összehasonlítás magáért beszél!