Hírek

2022.01.12 9:43

Fizessen BTC, ETH vagy LTC pénznemben! -Mert nyitottak vagyunk az innovációkra!

2021.09.11 10:39

Válogasson raktárkészlet én lévő termékeinkből !
Gyors és olcsó megoldások!

2020.12.01

Amennyiben nem áll jelenleg rendelkezésére a felújításhoz szükséges keretösszeg, vagy csak nem szeretné kimeríteni a családi kasszát, vegye igénybe áruhitel szolgáltatásunkat.

Cserélje le nyílászáróit, padlóburkolatát néhány egyszerű lépésben :

 • Vegye magához iratait és az előző havi bankszámla kivonatát*
 • Fáradjon be üzletünkbe és kollégáink segítségével válassza ki az otthonához illő termékeket
 • A pénztárnál munkatársaink akár 30 perc** alatt lebonyolítják a hitelbírálatot
 • Otthona kényelmében várja a kiszállítót, vagy a beszerelő csapatunkat

* esetenként munkáltatói igazolásra is szükség lehet

**A hitelbírálati követelmények betartása érdekében bizonyos esetekben ettől eltérhet.  

Áruhitel tájékoztató :

Miért érdemes igénybe vennie az Áruhitelt?

 • legyen szó tévéről, számítógépről, hűtőről, kanapéról, pozitív hitelbírálat esetén a kiválasztott árut azonnal hazaviheti, ezt követően kell törlesztenie az előre meghatározott havi törlesztőrészletekkel. Az áruhitel forint alapú, fix kamatozású hitel, így a törlesztőrészlete garantáltan nem változik a futamidő alatt.
 • igénylését 30 percen belül elbíráljuk1
 • rugalmas futamidőt ajánlunk, mely 10-48 hónapig terjedhet
 • a hitel összege minimum 39 900 forint maximum 500 000 forint
 • Minden esetben kezes és adóstárs nélkül vehető igénybe
 • az igénylés jóváhagyását követően Ön AZONNAL HAZAVIHETI a kiválasztott ÁRUT
 • széles körben felhasználható

Vásárlás és hitelügyintézés menete


Melyek az Áruhitel igénylés általános feltételei?

 • bejelentett állandó magyarországi lakcím
 • legalább 18 éves életkor
 • ha Ön alkalmazott: minimum 3 hónapos folyamatos munkaviszony úgy, hogy az esetlegesen előírt próbaidő már letelt a jelenlegi munkahelyen, mely legalább 12 hónapja működik
 • ha Ön vállalkozó: minimum 12 hónap folyamatos magyarországi tevékenységének igazolása, azonos iparágon belül
 • saját névre vagy címre szóló vezetékes telefonos, előfizetéses-, céges-, flottás-, akár szóbeli szerződéssel kötött feltöltő-kártyás mobiltelefonos elérhetőség
 • Külföldi munkaviszony esetén havi nettó 600 euró összegű rendszeres jövedelem
 • minimum 30 000 forint havi nettó rendszeres jövedelem, mely után az előírt közterhek megfizetésre kerültek.
 • Ön ne szerepeljen a negatív - azaz a rosszul fizető adósokra vonatkozó - KHR listán, illetve a Banknál meglévő hitelein ne legyen fizetési elmaradás

1A hitelbírálati követelmények betartása érdekében bizonyos esetekben ettől eltérhet.


Other könnyített kölcsön 36-48

Az Other könnyített kölcsön 36-48 áruhitel konstrukció esetén a hitelösszeg 69 900 Ft és 2 000 000 Ft közötti, a futamidő 36-48 hónap, , a kamat 5,30%, éves kezelési díj nincs. A THM maximum 5,75% 500 000 Ft hitelösszegnél 48 hónapra, a hitel teljes díja: 55 971 Ft.
A Szerződések esetében a kamatozás típusa: rögzített, a Szerződés teljes futamidejére (fix kamatozás). A Bank nem jogosult az ügyleti kamatot egyoldalúan módosítani. Az önerő a vételár függvényében: 500.000 Ft-ig min 0% (OKKB36), 500.001 Ft-tól 2.000.000 Ft-ig min 20% (OKKBS36).
A hitelbírálat jogát a Budapest Bank Zrt. minden esetben fenntartja és a hiteligénylés bírálatakor önerőt kérhet be. Ez a hirdetés nem minősül a Ptk. 6:64.§-a szerinti ajánlattételnek. A részletes feltételekről, költségekről és a pontos THM-ről érdeklődjön a helyszínen, vagy a Budapest TeleBank vonal 1440-es telefonszámán! A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat.

Reprezentatív példa:

 • Hitelösszeg: 500 000 Ft
 • Önerő: 0 Ft
 • Éves kamat: 5,304%
 • Éves kezelési díj: 0,0%
 • Futamidő: 48 hó
 • Havi törlesztőrészlet: 11 583 Ft
 • THM: 5,75%
 • Hitel teljes díja: 55 971 Ft
 • Fogyasztó által fizetendő teljes összege: 555 971 Ft
 • A kamatozás típusa: rögzített, a Szerződés teljes futamidejére (fix kamatozás). A Bank nem jogosult az ügyleti kamatot egyoldalúan módosítani.

Other könnyített kölcsön 10-24

Az Other könnyített kölcsön 10-24 áruhitel konstrukció esetén a hitelösszeg 24 900 és 2 000 000 Ft közötti, a futamidő 10-24 hónap, a kamat 5,30%, éves kezelési díj nincs. A THM maximum 5,75% 500 000 Ft hitelösszegnél 24 hónapra, a hitel teljes díja 28 070 Ft.
A Szerződések esetében a kamatozás típusa: rögzített, a Szerződés teljes futamidejére (fix kamatozás). A Bank nem jogosult az ügyleti kamatot egyoldalúan módosítani. Az önerő a vételár függvényében: 500.000 Ft-ig min 0% (OKKB10), 500.001 Ft-tól 2.000.000 Ft-ig min 20% (OKKBS10).
A hitelbírálat jogát a Budapest Bank Zrt. minden esetben fenntartja és a hiteligénylés bírálatakor önerőt kérhet be. Ez a hirdetés nem minősül a Ptk. 6:64.§-a szerinti ajánlattételnek. A részletes feltételekről, költségekről és a pontos THM-ről érdeklődjön a helyszínen, vagy a Budapest TeleBank vonal 1440-es telefonszámán! A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat.

Reprezentatív példa:

 • Hitelösszeg: 500 000 Ft
 • Önerő: 0 Ft
 • Éves kamat: 5,30%
 • Éves kezelési díj: 0,0%
 • Futamidő: 24 hó
 • Havi törlesztőrészlet: 22 003 Ft
 • THM: 5,75%
 • Hitel teljes díja: 28 070 Ft
 • Fogyasztó által fizetendő teljes összege: 528 070 Ft
 • A kamatozás típusa: rögzített, a Szerződés teljes futamidejére (fix kamatozás). A Bank nem jogosult az ügyleti kamatot egyoldalúan módosítani.

 

TOP termékek

Szavazás

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Fogyasztó Barát

Blog

Padló választás

2022.10.10 13:32

A melegburkolatok fajtái - segédlet a Padlóhoz

Építkezés vagy felújítás során sokan döntenek a melegburkolatok mellett, otthonos hangulatuk, magas komfortfokozatuk miatt. A hatalmas választékban segít eligazodni összeállításunk a padló típusok között.

Tömörfa parketták

Parkettának a 2 mm-nél vastagabb, lakk vagy műgyanta kopóréteggel kezelt padlóburkolatot nevezzük. Klasszikus változat a csaphornyos parketta, többnyire halszálkamintában vagy szalagszerűen rakják. Egy 2,5 cm vastagságú tömörfa parketta elbír 5-6 csiszolást is, így felújítva, lazúrral átszínezve 100 év után is gyönyörű. Csaphornyos parkettaként működik a svédpadló is, csak ez nagyobb elemekből áll.

Szintén tömörfa a hajópadló, amelynek keményfa változatai nappalikat, rusztikus hangulatú nyaralókat díszítenek.

Parketta kapható a ma divatos hatszög vagy rombusz alakban is. A vastagabb anyagú parkettákat nem szerencsés padlófűtésre ragasztani, mert csökkenti a fűtőértéket, illetve összeszáradhat a burkolat. Viszont a 10 mm vastag, csapok nélküli, tömörfa lamellaparketta már alkalmas a padlófűtésre padlófűtésre, és vékonysága miatt panellakásokba is jó lehet az ajtók magasságának függvényében. Lerakás után olyan, mint a hagyományos csaphornyos parketta, állhat önálló elemekből, és létezik táblásított változata, 1-2 alkalommal csiszolható, később lakkozható.

A mozaikparketta ugyancsak tömörfából készül, az elemek 15-20 cm-esek, vastagsága kb. 8 mm, így ez is lerakható padlófűtésre, legelterjedtebb a négyzetrácsos, "kazettás" minta. A tömörfa parketták hosszadalmas lerakása után csiszolás és felületkezelés következik, ellentétben a többrétegű készparkettákkal, amelyek pár óra alatt lerakhatók, és nincs velük több teendő.

Készparketták

Legismertebb fajtája a szalagparketta, amely kinézetét tekintve hasonlíthat hajópadlóra vagy svédpadlóra, illetve állhat három sorban illesztett kisebb darabokból, maga a látszó faréteg pedig hihetetlenül változatos. A panelek hézagmentesen zárnak, hosszúságuk pedig elérheti egy hajópadló szálméretét. Az egyes panelek három, egymásra merőleges rétegét műgyantával ragasztják össze, de csak a felső réteg készül fából.

 

Ha ilyet választunk, a látszó faréteg vastagsága 3,8-5 mm között legyen, mert akkor kétszer-háromszor csiszolhatjuk, lakkozhatjuk. Csaphornyokkal illeszthető, így úsztatva polifoamra vagy leragasztva egyaránt rakható. A merőlegesen ragasztott rétegek jóvoltából nem szárad össze, nem vetemedik, tehát kerülhet padlófűtésre is.

A laminált padló csupán fahatású felülete miatt tartozik ebbe a csoportba, hiszen a hordozó nem fa, hanem műgyanta és farostőrlemény keveréke, amelyre nyomdai úton dekorpapírréteget helyeznek, majd következik az erős műgyanta kopóréteg, amely védi a sérülésektől. Ellenáll a tisztítószereknek, lerakása gyors és könnyű, az ára kedvező. Alkalmas padlófűtés fölé, semmilyen felületkezelést nem igényel.

Faburkolat vizes helyiségekben

Felületkezeléstől függően a konyhába és a fürdőszobába is kerülhet hagyományos faburkolat, de alá kell dolgozni egy tökéletesen vízzáró, kenhető szigetelést. Mivel a parafa vízhatlan, jó választás lehet a fürdőbe. További pozitívum, hogy a parafa burkolat előállításához nem kell kivágni a fát, a kéreg lehántásával jutnak hozzá.

 

Ragasztható és klikkes változata is van. Felületét kezelhetjük olajjal, viasszal és lakkal.Teljesen természetes anyag, kiváló hő- és hangszigetelő, könnyű, rugalmas, ezért kellemes járni rajta, nem terheli az ízületeket, és jó rezgéscsillapító. Nem korhad, nehezen ég, bogarak nem támadják, vízhatlan, hosszú az élettartama. 

PVC-padlók

A PVC-burkolatok előállításához mesterséges anyagokat használnak, hiszen maga a PVC (polivinil-klorid) egy szintetikus polimer. Különböző szélességű tekercsekben és modulokban egyaránt kapható, lerakása gyors és könnyű. Létezik egy- és többrétegű változat, vízálló, csúszásmentes, így konyhába, fürdőbe is megfelelő.

 

A linóleumhoz és a vinilhez hasonlóan mintája bármilyen felületet imitálhat. Rendkívül jó hőszigetelő, antisztatikus, elenyésző a káros- anyag-kibocsátása. Készítenek egészen magas kopásállóságú modellt is. Tisztítása nedves, puha ruhával javasolt, a viasztartalmú padlóápolótól szép fényes lesz. Festékhígítók, oldószerek nem használhatók hozzá. Kedvező árfekvése miatt széles körben elterjedt.

Vinilburkolatok

A vinil, más néven LVT (luxury vinyl tile) egy viszonylag új, modulrendszerű burkolatfajta. Gyártása gyorsabb a linóleuménál, felülete pedig a megtévesztésig hasonlít a természetes anyagokhoz, fához, kőhöz, betonhoz. 2,5 mm-es vastagságban bármilyen helyiségbe kerülhet, magas a kopásállósága, vízálló, a padlófűtést bírja, és kiváló a lépéshang-csillapítása. Anyaga egy kemény PVC, ezért a bútorok lábaira tegyünk filckorongot. Rétegei: hátlap, színháttér – ez a tónust határozza meg –, minta, illetve a poliuretán koptatófelület.

 

 

SPC burkolatok

Kiváló választás falra és padlóra is, az SPC (Stone PVC Composite) kő és PVC egyvelegéből készül, ahol már a viniltől eltérően nagy hangsúlyt fektetnek a környezettudatosságra. Formaldehidmentes, gyantás kopóréteggel rendelkező vízálló burkolatok, melyek kinézetének csak a fantázia szabhat határt. Ragasztással, vagy anélkül egyaránt alkalmazható. Falburkolatnak vagy padlóra is kiválóan alkalmas.

Kapható fózolt szélekkel, így még hitelesebben utánozza a parkettát, a kőre emlékeztető változatoknál pedig saját anyaga imitálja a fugát. Lerakható meglévő kerámiaburkolatra is, de ebben az esetben javasolt az ajzatkiegyenlítés.

Linóleum és műgyanta

A linóleum nem tévesztendő össze a PVC-vel, hiszen természetes összetevőkből áll: lenolaj, parafa, gyanta, fa, mészkőpor vagy juta. Kényelmes rajta járni, mert rugalmas és nem hideg. Antibakteriális, antiallergén és tűzálló, rakható vizes helyiségbe és padlófűtésre is. Mintája a PVC-hez és vinilhez hasonlóan utánozhat fát, követ vagy betont.

 

A műgyanta egy választható színű öntött felület, többrétegű, legtöbbször kétkomponensű padlóburkolat, gyors a kivitelezése, hosszú az élettartama, mechanikai és vegyi sérüléseknek ellenáll, könnyű tisztítani és felújítani.

Padlószőnyeg

A padlószőnyegek az elegáns szállodák, angolszász lakások által sugallt életérzést közvetítik. A kellemes tapintású felület barátságos, meleg hangulatot teremt a szobában. Faltól falig ragasztva, saját anyagából készült szegéllyel vagy akár magas parkettaszegélyléccel is szépen kombinálható. Tekercsben 4-5 m-es szélességben árusítják.

Praktikus választás a modulpadlószőnyeg: a geometrikus alakzatokból összeállított darabok izgalmas szín- és formagazdagságot biztosítanak, ráadásul könnyen kezelhetők, hiszen ha folt kerül valahova, az adott modul könnyedén cserélhető. Alapanyaga lehet gyapjú, szintetikus, poliamid, len vagy kókusz. Mindegyik antiallergén felületkezelést kap, ezért kisebb gyerekek és asztmában szenvedők számára ideális. Kiváló hő- és hangszigetelő.