Blog

Laminált padló - Miért Kaindl?

2022.11.01 12:53

Laminált padló - Miért Kaindl?

Hazánkban elérhető egyik legnagyobb választékkal rendelkező laminált padló márka a Kaindl, mely szinte minden igényt kielégít. 

A vállalat nagy hangsúlyt fektet a laminált padlók gyártásának természetbarát megoldásaira, és padlói is tükrözik a természetben előforduló sokszínűséget.

Választékában a leg különfélébb laminált padlókkal találkozhatunk, a rusztikustól a letisztultig, a 8mm vastagságtól 12mm vastagságig, illetve a vízálló laminált padlók különböző típusai is megtalálhatók palettáján.

Kaindl Padlók - ITT

Kollekcióik strukturált és síma felületű padlókat is tartalmaznak, melyeket az ArcadeHome is forgalmaz.

Fedezze fel a trendeket!

Már a francia író, Victor Hugo is tudta, hogy semmi sem jobb egy időben érkezett ötletnél. A Kaindl 1897-es alapítása óta folyamatosan új ötletekkel áll elő, és évről évre vezető szerepre tör.

Fedezze fel az új trendeket, fedezze fel a Kaindlt!

A Kaindl laminált padlók a legújabb trendeknek megfelelő termékek. A széles típus-, dekor-, és panelszélesség választék megfelel a hagyományos és exkluzív elvárásoknak egyaránt. A Kaindl Trend padlók egyesítik a valódi faparketták előnyeit a laminált padlók lehetőségeivel.

A Kaindl Classic Touch kínálata egyesíti a fadekorok látványát az érzékelhető felületi struktúrával. A változatos dekorképek minden területet lefednek: az egysávos Landaustól a 2 és 3 sávos kivitelig.

Kaindl Natural Touch Laminált Padló egy laminált padló, mely nem csak ránézésre, de tapintásra is természetesnek hat. A Natural Touch Padlók szinkronizációs eljárással készülnek, a felületi struktúra pontosan illeszkedik a látványhoz.
Még a szakavatott szemnek is nehezen tűnik fel a különbség valódi fafelület és a Natural Touch termékek között.

Kaindl Easy Touch Laminált Padló egy új digitálisan nyomtatott termékcsalád, melyben egyaránt megtalálható magasfényű és lakkozott padló is melyek egyesítik a fantáziát a funkcionalitással.

 

vatera.hu