VIDÉK PROJEKT

Nyílt felhívás

Vidék Projekt

Cégcsoportunk felajánlja az érdeklődő települések önkormányzatának, hogy 2 000 000 Ft összértékű rendelés esetén az össz. rendelési érték 2 %- át (ha 5 000 000 Ft összértékű megrendelés érkezik a településről, úgy ezen érték után 100 000 Ft értékű levásárolható összeget) írjuk jóvá az adott település önkormányzatának, melyet a cégcsoport bármely termékére igénybe vehetnek.

Kisebb lélekszámú településeknél megegyezés szerint lehetőséget biztosítunk részarányosan igénybe venni a jóváírást.

Termékválaszték:

-Homlokzati nyílászáró

-Párkány

-Árnyékolás technika

-Beltéri nyílászáró

-Padlóburkolatok

-Kiegészítők, segédanyagok

A lakosok a rendeléseket leadhatják a www.arcadehome.hu weboldalon, a www.parkanygyar.hu weboldalon, illetve egyedi ajánlatkéréseket a www.holzhammer.hu weboldalon keresztül.

A nyomon követhetőség érdekében kérjük írják bele az alábbi szöveget webshopon a megjegyzés fülbe, ajánlatkérésnél az üzenetbe:

„Vidék Projekt”

FONTOS!

HA A SZÁMLÁZÁSI ÉS A SZÁLLÍTÁSI CÍM TELEPÜLÉSE NEM EGYEZIK, EMELJÉK KI HOGY MELYIK TELEPÜLÉS ÖNKORMÁNYZATÁHOZ SZÁMOLJUK AZ ÖSSZEGET! ELLENKEZŐ ESETBEN AZ ÖSSZEG FELE/FELE ARÁNYBAN OSZLIK MEG!

A kedvezmény a 2021. július 30-ig megkezdett rendelésekre érvényes.  – a hosszabbításra a jogot fenntartjuk!

PÉLDA: Amennyiben van konkrét elképzelés pl. adott önkormányzati épület nyílászáró cseréje már tervben van, úgy a gyártói ajánlatból lehetőség van leszámolni a lakosok által az önkormányzatnak gyűjtött termékárat.

Így, ha az adott település valamely épületére szükség van 9db 120x150 cm-es 3 rétegű üveggel ellátott bukónyíló ablakra és 3db 60x60 cm 3 rétegű üveggel ellátott bukónyíló ablakra, illetve ehhez egy 100x210 cm-es bejárati ajtóra, akkor ennek a bruttó ára: 1 195 992Ft.

Ahhoz, hogy mindez díjmentesen legyártásra kerüljön 200 db egyenként 300 000Ft értékű rendelésre van szükség az adott településre hivatkozva.

 A legkisebb rendelés értékét is felvezetjük, tehát ha az adott lakosnak épp csak 1 doboz PUR habra van szüksége, azt is írhatja a „Vidék Projekt” jeligére.

Szolgáltatásra csak termékkel együtt használható fel!

További információért keresse ügyfélszolgálatunkat bármely a honlapokon feltüntetett elérhetőségen!

e-mail: info@holzhammer.hu

             nagyker@parkanygyar.hu

             info@arcadehome.hu

Ügyfél referensek:

Holzhammer Kft.: Máziné Ramóna

PárkányGyár: Polovitzerné Móni

Arcade Home Kft.: Petrovics Csilla

Sok sikert kívánunk minden érdekelt településnek!

Üdvözlettel:

Arcade Home csapata

Holzhammer Kft. csapata

PárkányGyár csapata